Jinek: over bezoek van Mark Rutte aan Joe Biden gemist? | Gids.tv

Jinek: over bezoek van Mark Rutte aan Joe Biden gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-17 22:06:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 17 januari.

  • We hebben een hele speciale uitzending vanuit de Gashouder in Amsterdam. Het Japans-Franse kunstenaarsduo Nonotak zorgen met 81 lichtbalken voor een spectaculaire show. Cultuurdorp Westergas en Jeroen Fontein en Naut Donders van Unfold.Art haalden ze naar Nederland en vertellen ons vanavond alles!

  • Hoog bezoek vandaag voor de Amerikaanse president Joe Biden! Premier Rutte bezoekt zijn Amerikaanse collega voor de eerste keer in het Witte Huis. Onder meer de oorlog in Oekraïne en de positie van de Nederlandse chipmachinefabrikant ASML staan op de gespreksagenda. Hoe dat zit bespreken we met RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan, Amerika-deskundige Simone Tukker en voormalig ambassadeur in China en Oekraïne Ron Keller.

  • Wat gebeurt er als je 10 comedians zes uur lang opsluit en je verbiedt ze om te lachen? Dan krijg je een totaal bizarre competitie, met maar één doel: elkaar de slappe lach bezorgen. Deelnemers Tineke Schouten, Rayen Panday, Ruben van der Meer en presentator Philippe Geubels schuiven aan.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

:[article:videos](ids:"532630,532618,531827" title:"Bekijk ook") Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws