Maandag in <em>Jinek</em>: <em>Gwen van Poorten</em> over een alcoholvrij leven gemist? | Gids.tv

Maandag in Jinek: Gwen van Poorten over een alcoholvrij leven gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-30 22:01:00

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van *Jinek* van maandag 30 januari Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 30 januari. De gasten van Jinek op maandag 30 januari Dry January is bijna voorbij.Evi Hanssen, Martin Visser en Gwen van Poorten kiezen al langer voor een alcoholvrij leven. Vanavond delen ze hun ervaringen. Comedian Jan Jaap van der Wal heeft sinds deze maand zijn eigen talkshow in Vlaanderen, 'Jan Jaap op Zondag'. Vanavond vertelt hij alles over zijn overstap naar de zuiderburen. Op 31 januari 2020 verliet het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie. Het land had maar één boodschap: ‘Get Brexit done’. Maar nu, precies 3 jaar later, verkeert het Verenigd Koninkrijk in een grote crisis en hebben veel mensen spijt. Vanavond praten Tim de Wit en Marcel Levi je bij over de gevolgen van de Brexit.
Uitzending :
De gasten van Jinek van maandag 30 januari
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 30 januari.

De gasten van Jinek op maandag 30 januari

  • Dry January is bijna voorbij.Evi Hanssen, Martin Visser en Gwen van Poorten kiezen al langer voor een alcoholvrij leven. Vanavond delen ze hun ervaringen.

  • Comedian Jan Jaap van der Wal heeft sinds deze maand zijn eigen talkshow in Vlaanderen, 'Jan Jaap op Zondag'. Vanavond vertelt hij alles over zijn overstap naar de zuiderburen.

  • Op 31 januari 2020 verliet het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie. Het land had maar één boodschap: ‘Get Brexit done’. Maar nu, precies 3 jaar later, verkeert het Verenigd Koninkrijk in een grote crisis en hebben veel mensen spijt. Vanavond praten Tim de Wit en Marcel Levi je bij over de gevolgen van de Brexit.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws