Jinek: Niels Dekker over neergeschoten Anneke en moeder in Zwijndrecht gemist? | Gids.tv

Jinek: Niels Dekker over neergeschoten Anneke en moeder in Zwijndrecht gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-02-21 22:08:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 21 februari.

  • Precies een maand geleden, werden de 38-jarige Anneke en haar moeder op klaarlichte dag bij een winkelcentrum in Zwijndrecht neergeschoten. De moeder van Anneke overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De schutter is nog altijd voortvluchtig. We praten verder over deze zaak met familiewoordvoerder Niels Dekker.

  • Twee wereldtitels, vijf Europese titels, Olympisch zilver en twee keer Sportvrouw van het jaar. De palmares van Dafne Schippers is ongekend. De afgelopen jaren heeft ze echter veel last van blessures. Hoe gaat het nu met haar?

  • Poetin gaf vandaag zijn langverwachte toespraak. In zijn twee uur durende speech, voor het oog van 200.000 Russische militairen, parlements- en kabinetsleden, haalde hij fel uit naar het Westen. Uitgever van The Moscow Times, Derk Sauer en actrice Victoria Koblenko blikken terug.

  • Deze week is het 20 jaar geleden dat de laatste aflevering van Oppassen!!! werd uitgezonden. Daarmee kwam ook een einde aan het gouden tijdperk van de Nederlandse sitcom. Met acteurs Annette Barlo, Elle van Rijn en Sascha Visser bespreken we de goede herinneringen die zij aan die tijd hebben.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws