Maandag in <em>Jinek</em>: <em>Anna Gimbrère</em> over het noorderlicht gemist? | Gids.tv

Maandag in Jinek: Anna Gimbrère over het noorderlicht gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-02-27 22:05:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 27 februari.

De gasten van Jinek op maandag 27 februari

  • Het noorderlicht is één van de mooiste natuurfenomenen op aarde. Normaal gesproken moet je duizenden kilometers reizen naar de noordpool, maar vannacht was het magische licht ineens in Nederland te zien. En vanavond kan het zomaar weer gebeuren.Anna Gimbrère praat ons bij.

  • Asiel en stikstof zijn dé twee thema’s die tijdens de provinciale statenverkiezingen over twee weken de boventoon voeren. JA21-voorman Joost Eerdmans en D66-fractievoorzitter Jan Paternotte gaan hierover met elkaar in debat.

  • Veel mensen raadden Erik ten Hag de transfer van Ajax naar Manchester United af. Maar met de 1e prijs in 6 jaar lukt het Ten Hag de club en zijn fans het succes te geven waar ze al zo lang naar hunkerden.Fresia Cousiño Arias, Hans Kraay jr. en Clemens Zwijnenberg schuiven aan.

  • De Ierse Singer-songwriter Cian Ducrot staat aan de vooravond van een grote internationale tour. Deze week doet hij Nederland en vanavond speelt hij voor ons z’n wereldhit ‘I’ll Be Waiting’.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws