Jinek: Alberto Stegeman over veelbesproken misstanden bij zorgboerderij Groningen gemist? | Gids.tv

Jinek: Alberto Stegeman over veelbesproken misstanden bij zorgboerderij Groningen gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-05-01 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek van maandag 1 mei:

  • Een wasmand met geweld op je hoofd krijgen, urenlang worden opgesloten, verplicht buiten in een tent slapen, structureel gekleineerd, getreiterd en bang gemaakt worden. Voor cliënten van de Groningse zorgboerderij was dit jarenlang hun dagelijkse realiteit. Presentator Alberto Stegeman maakte een tweeluik over de misstanden in de zorgboerderij en schuift erover aan samen met GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld.
  • Barack Obama is al even geen president meer en leeft nu het leven van een popster. Vanavond wordt hij door Janine Abbring geïnterviewd in een uitgelaten ZiggoDome. Amerikadeskundige Raymond Mens is erbij en komt rechtstreeks door naar de studio.
  • Hoog bezoek voor restauranteigenaar Cindy van Westen, want oud-president Barack Obama kwam vanmiddag onverwachts lunchen. Vanavond vertelt ze over de bijzondere ontmoeting.
  • Het was een bekerfinale om nooit te vergeten, maar niet vanwege het spectaculaire voetbal. We blikken terug met Hans Kraay jr. En samen met sportpsycholoog Afke van de Wouw gaat het over vraag: kan je de druk van penalty’s nu trainen of niet?
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws