Vrijdag 12 mei in Jinek: Saskia Belleman over de grote ontwikkelingen in het Marengo-proces gemist? | Gids.tv

Vrijdag 12 mei in Jinek: Saskia Belleman over de grote ontwikkelingen in het Marengo-proces gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-05-12 21:36:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 12 mei.

De gasten van Jinek op vrijdag 12 mei

  • Het is natuurlijk de week van het Songfestival, maar er gebeurde nog veel meer op mediagebied. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman maken een uitstapje naar SBS6 en er is ophef over gravin Eloise in badpak op tv. We bespreken het met journalist Antoinnette Scheulderman en Jan Slagter, directeur van Omroep MAX.

  • Europa bereidt zich voor op de finale van het Eurovisie Songfestival. We blikken vanavond vooruit op de grootste muziekwedstrijd ter wereld met Gerard Joling en acteur, zanger en danser Diego González-Clark.

  • Kunnen we iets leren van eeuwenoude Amerikaanse stammen? Met die vraag stapte Waldemar Torenstra op de motor voor een reis van duizenden kilometers door Noord- en Zuid-Amerika. Hij maakte er de serie Ondersteboven van de Amerika's over.

  • Grote ontwikkelingen in het Marengo-proces: Ridouan Taghi gaat zijn eigen verdediging voeren. Hij zit zonder advocaat nadat zijn advocaat Inez Weski is aangehouden op verdenking van het doorspelen van berichten van en naar Taghi. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman praat ons bij.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws