Dinsdag in Jinek: Roel van Velzen en Diggy Dex over hun nieuwe nummer gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Jinek: Roel van Velzen en Diggy Dex over hun nieuwe nummer gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-05-16 22:05:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 16 mei.

De gasten van Jinek op dinsdag 16 mei

  • Roel van Velzen en Diggy Dex kennen elkaar al jaren en deelden al héél vaak het podium. Nu is er eindelijk ook een echte samenwerking tussen de twee; het nummer 'Glas Omhoog'. Vanavond zijn ze te gast bij Jinek en treden ze op!

  • De gifbeker is nog lang niet leeg voor reizigers van Transavia. Komende maand schrapt de luchtvaartmaatschappij nog eens 331 vluchten vanwege een tekort aan toestellen. En dat betekent tienduizenden gedupeerden. Een van hen is Marjanne Prins, vanavond schuift ze aan.

  • Vernond Rombley is pas negentien als hij wordt veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf voor een roofmoord. Ondanks dat hij zelf via appjes vertelde de roofmoord te hebben gepleegd, zegt hij nu onschuldig te zijn. Advocaten Geert-Jan en Carry Knoops zijn overtuigd van zijn onschuld en staan hem bij.

  • Glanzend, sappig en vlekkeloos: groente en fruit glimt je tegemoet in de supermarkt. Het lijken gezonde keuzes, maar de vruchten zitten bomvol bestrijdingsmiddelen. Journalist Teun van de Keuken vertelt vanavond over de gevaren van gif op groente en fruit.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws