Live: Junior Songfestival (nationale finale) gemist? | Gids.tv

Live: Junior Songfestival (nationale finale) gemist?
Muziek, Jeugd

NPO 3
2021-09-25 19:20:00

Uitzending van Junior Songfestival Nationale Finale 2021 gemist?

Live: Junior Songfestival (nationale finale) AVROTROS De finale van het Junior Songfestival vindt dit jaar plaats vanuit RTM in Rotterdam. De meidengroep Melody, Priscilla, Ayana en de groep SH!NE gaan tijdens de finale alles op alles zetten om de vakjury, kinderjury en kijkers thuis ervan te overtuigen dat zij ons land moeten vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Parijs op 19 december. De kijkers thuis kunnen ook online hun stem uitbrengen op hun favoriet.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Junior Songfestival Nationale Finale 2021 gemist? Live-uitzending van de finale van het Junior Songfestival vanuit RTM in Rotterdam, gepresenteerd door Romy Monteiro en Buddy Vedder.

Finalisten
De meidengroep Melody, Priscilla, Ayana en de groep SH!NE gaan tijdens de finale alles op alles zetten om de vakjury, kinderjury en kijkers thuis ervan te overtuigen dat zij ons land moeten vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Parijs op 19 december.

Jury
De vakjury bestaat uit Jeangu Macrooy, Emma Heesters en Rolf Sanchez. Maar er is ook door een kinderjury. Daarin zitten de winnaar en oud-finalisten van vorig jaar, Unity, Jackie & Janae en Robin. Bekijk deze aflevering van Junior Songfestival Nationale Finale 2021 hier terug.