Kanniewaarzijn gemist? | Gids.tv

Kanniewaarzijn gemist?
Kanniewaarzijn

NPO 1
dinsdag 11 juni 22:20 uur

Uitzending van Kanniewaarzijn gemist?

Kanniewaarzijn Satirisch magazine waarin een team van cabaretiers absurde situaties aan de kaak stelt. Seizoen 9 - Aflevering 4 van 7 . Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en voor de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op 'Het Witte Lint', een kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is deze week van Frank van der Lende, en we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Kanniewaarzijn
Herhaling

Uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Satirisch magazine waarin een team van cabaretiers absurde situaties aan de kaak stelt. Seizoen 9 - Aflevering 4 van 7 .

Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en voor de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op 'Het Witte Lint', een kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is deze week van Frank van der Lende, en we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'. Bekijk deze aflevering van Kanniewaarzijn hier terug.

Tags: nederlander, terugblik, advertenties, zutphen, reparatie, kunstproject, verkeersborden, fietsen, magazine, bijsluiters, team, aflevering 4, seizoen

Kanniewaarzijn NIEUWS & VIDEOS