Start: Kees van der Spek ontmaskert gemist? | Gids.tv

Start: Kees van der Spek ontmaskert gemist?
Kees van der Spek ontmaskert

RTL 5
dinsdag 23 juli 21:30 uur
Tip

Uitzending van Kees van der Spek ontmaskert gemist? Vanaf vanavond wordt het eerste programma van Kees van der Spek bij RTL elke dinsdag om 21:30 uur herhaald. Dat was een half jaar geleden voor het eerst te zien na zijn vertrek bij SBS6.

Criminelen
In Kees van der Spek ontmaskert gaat hij met verborgen camera op zoek naar criminelen, zoals oplichters, afpersers en fraudeurs.

Onthullingen
In Nederland en het buitenland doet hij spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Tijgervlees
In de eerste aflevering reist Kees van der Spek af naar Vietnam waar hij probeert een vinger te leggen op een streng verboden fenomeen: de handel in Neushoornpoeder en tijgervlees.

Bekijk deze aflevering van Kees van der Spek ontmaskert hier terug.

Tags: buitenland, nederland, strafbaar, camera, handel, vietnam, onschuldig, eerste aflevering, verborgen camera, confrontaties, avontuur, sbs6, vinger, rtl, vertrek, start, kees van der spek, hanoi, reportage, bedreigde diersoorten, contact, aflevering 1, producten, seizoen, Bedreigde

Kees Van Der Spek Ontmaskert NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.