Nieuw: Keizersvrouwen gemist? | Gids.tv

Nieuw: Keizersvrouwen gemist?
Keizersvrouwen

NPO 3
2019-11-10 20:15:00

Uitzending van Keizersvrouwen gemist?

Keizersvrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse misdaadserie Keizersvrouwen elke zondag om 20:15 uur te zien op NPO 3. ManipulatieDe serie gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Er worden politieke spelletjes gespeeld en grenzen verlegd. DubbellevenDe ambitieuze Xandra Keizer raakt verstrikt in deze wereld en begint noodgedwongen een gevaarlijk dubbelleven. Daarbij keert ze terug in een leven vol seks, drugs en geweld waaruit ze jaren geleden is ontvlucht. Criminele moederMet moeite probeert ze haar man en dochter Lulu erbuiten te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder. Eerste beelden van de nieuwe serie Keizersvrouwen Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Keizersvrouwen
Tip, Serie

Uitzending van Keizersvrouwen gemist? Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse misdaadserie Keizersvrouwen elke zondag om 20:15 uur te zien op NPO 3.

Manipulatie
De serie gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Er worden politieke spelletjes gespeeld en grenzen verlegd.

Dubbelleven
De ambitieuze Xandra Keizer raakt verstrikt in deze wereld en begint noodgedwongen een gevaarlijk dubbelleven. Daarbij keert ze terug in een leven vol seks, drugs en geweld waaruit ze jaren geleden is ontvlucht.

Criminele moeder
Met moeite probeert ze haar man en dochter Lulu erbuiten te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder.

Bekijk deze aflevering van Keizersvrouwen hier terug.