Concert: Kensington Live 2018 gemist? | Gids.tv

Concert: Kensington Live 2018 gemist?
Informatief

Veronica
2022-06-23 22:35:07

Uitzending van Kensington Live 2018 gemist?

Kensington Live 2018 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De succesvolle Nederlandse rockband Kensington zal verder moeten zonder het kenmerkende stemgeluid van zanger Eloi Youssef, maar van de muziek kunnen we nog steeds genieten. Vanavond zendt Veronica een registratie van een Kensington-concert uit 2018 uit. AfscheidAfgelopen najaar maakte Kensington bekend dat de wegen van de band en zanger Eloi Youssef zullen scheiden vanwege een "verschil in toekomstvisie". Ze treden voorlopig nog samen op, maar in september 2022 zal Youssef definitief afscheid nemen van Kensington - waar hij al sinds de oprichting in 2005 onderdeel van was. HitsDe afgelopen twaalf jaar heeft Kensington een onuitwisbare indruk gemaakt op de Nederlandse muziekwereld. Een groot aantal hits haalde de Top 40 en nummers als 'Sorry', 'Uncharted', 'Streets' en 'Heading Up High' zijn al enkele jaren hoog te vinden in de Top 2000. Afgelopen jaar stond Kensington met liefst elf nummers in de lijst der lijsten. Bekijk ook Humberto: Kensington speelt All For Nothing Bekijk deze video » Zanger Eloi Youssef van Kensington vertelt bij Humberto waarom hij stopt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Kensington Live 2018 gemist? De succesvolle Nederlandse rockband Kensington zal verder moeten zonder het kenmerkende stemgeluid van zanger Eloi Youssef, maar van de muziek kunnen we nog steeds genieten. Vanavond zendt Veronica een registratie van een Kensington-concert uit 2018 uit.

Afscheid
Afgelopen najaar maakte Kensington bekend dat de wegen van de band en zanger Eloi Youssef zullen scheiden vanwege een "verschil in toekomstvisie". Ze treden voorlopig nog samen op, maar in september 2022 zal Youssef definitief afscheid nemen van Kensington - waar hij al sinds de oprichting in 2005 onderdeel van was.

Hits
De afgelopen twaalf jaar heeft Kensington een onuitwisbare indruk gemaakt op de Nederlandse muziekwereld. Een groot aantal hits haalde de Top 40 en nummers als 'Sorry', 'Uncharted', 'Streets' en 'Heading Up High' zijn al enkele jaren hoog te vinden in de Top 2000. Afgelopen jaar stond Kensington met liefst elf nummers in de lijst der lijsten.

Bekijk deze aflevering van Kensington Live 2018 hier terug.