Keuringsdienst van Waarde gemist? | Gids.tv

Keuringsdienst van Waarde gemist?
Keuringsdienst van Waarde

NPO 3
donderdag 7 november 20:25 uur

Uitzending van Keuringsdienst van Waarde gemist?

Keuringsdienst van Waarde Consumentenmagazine. - Aflevering 22 van 30 - Tomaat in blik. De verslaggevers lezen een verontrustend bericht: Italiaanse tomaten in blik worden onder erbarmelijke omstandigheden geplukt door migranten. Hoe zit dat? En hoe weten we of de tomaten die wij in de supermarkt kopen vrij zijn van misstanden? We volgen het blik tot aan de plantage en worden geconfronteerd met de duistere kant van de Italiaanse tomatenindustrie.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Keuringsdienst van Waarde

Uitzending van Keuringsdienst van Waarde gemist? Consumentenmagazine. - Aflevering 22 van 30 - Tomaat in blik.

De verslaggevers lezen een verontrustend bericht: Italiaanse tomaten in blik worden onder erbarmelijke omstandigheden geplukt door migranten. Hoe zit dat? En hoe weten we of de tomaten die wij in de supermarkt kopen vrij zijn van misstanden? We volgen het blik tot aan de plantage en worden geconfronteerd met de duistere kant van de Italiaanse tomatenindustrie. Bekijk deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde hier terug.

Tags: supermarkt, migranten, tomaten, plantage, tomaat, keuringsdienst, waarde, keuringsdienst van waarde, misstanden, kopen

Keuringsdienst van Waarde NIEUWS & VIDEOS