Keuringsdienst van waarde: vogelgriep gemist? | Gids.tv

Keuringsdienst van waarde: vogelgriep gemist?
Informatief, Consumenten informatie

NPO 3
2022-02-25 00:50:00

Uitzending van Keuringsdienst van waarde gemist?

Keuringsdienst van waarde over vogelgriep gemist? Bekijk hier de hele uitzending Keuringsdienst van Waarde komt vanavond met een actuele uitzending over vogelgriep. Daardoor zit ons pluimvee ook in lockdown. In kippentaal heet dat ophokplicht. NieuwsDe Keuringsdienst dacht het beste met de kip voor te hebben en kocht vrije-uitloopeieren. Maar toen kwam het nieuws, dat er buiten geen kip meer te bekennen is. PechvogelsDe pechvogels zaten afgelopen jaar al acht maanden binnen en dat ziet er voor het komende jaar niet veel beter uit. QuarantaineWaar komen al die vrije-uitloopeieren dan vandaan? De Keuringsdienst over honderd miljoen kippen in quarantaine en een overheid die vaccins weigert. Video: Meer dan miljoen stuks pluimvee in Nederland geruimd door vogelgriep Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Herhaling

Uitzending van Keuringsdienst van waarde gemist? Keuringsdienst van Waarde komt vanavond met een actuele uitzending over vogelgriep. Daardoor zit ons pluimvee ook in lockdown. In kippentaal heet dat ophokplicht.

Nieuws
De Keuringsdienst dacht het beste met de kip voor te hebben en kocht vrije-uitloopeieren. Maar toen kwam het nieuws, dat er buiten geen kip meer te bekennen is.

Pechvogels
De pechvogels zaten afgelopen jaar al acht maanden binnen en dat ziet er voor het komende jaar niet veel beter uit.

Quarantaine
Waar komen al die vrije-uitloopeieren dan vandaan? De Keuringsdienst over honderd miljoen kippen in quarantaine en een overheid die vaccins weigert.

Bekijk deze aflevering van Keuringsdienst van waarde hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van waarde video's

Keuringsdienst van waarde TV-Nieuws