Nieuw: Kevin Hart's Muscle Car Crew gemist? | Gids.tv

Nieuw: Kevin Hart's Muscle Car Crew gemist?
Auto's/Motoren

Discovery
2022-07-07 20:30:00
Tip

Uitzending van Kevin Hart's Muscle Car Crew gemist? De wereldberoemde comedian Kevin Hart en zijn comedy crew The Plastic Cup Boyz duiken in de wereld van klassieke auto's en geven daar hun grappige kijk op. Het nieuwe programma Kevin Hart's Muscle Car Crew is vanaf vanavond te zien op Discovery.

Autoclub
Alle vrienden hebben hun eigen klassieke auto. Om elkaar wat vaker te zien besluiten ze een autoclub voor muscle cars op te richten, waarmee ze langs beurzen en wedstrijden gaan. Een muscle car is een oude auto die zo gepimpt is dat hij maximale prestaties levert. Om dit voor elkaar te krijgen huren ze een speciale monteur in, die de auto's net dat beetje extra kan geven wat nodig is om indruk te maken.

Feest
Wat er verder allemaal komt kijken bij het pimpen van een oude auto is te zien in het even informatieve als hilarische Kevin Hart's Muscle Car Crew. Het is een ode aan de car culture van de Verenigde Staten en een feest voor zowel autoliefhebbers als niet-autoliefhebbers. Met de scherpe dialogen en grappige sfeer is elke scène namelijk leuk om naar te kijken.

Bekijk deze aflevering van Kevin Hart's Muscle Car Crew hier terug.