Khalid & Sophie: o.a. André van Duin, Janny van der Heijden en Griet op de Beeck gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: o.a. André van Duin, Janny van der Heijden en Griet op de Beeck gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-09-02 19:00:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid & Sophie Seizoen 1 - Aflevering 4 van 50 - BNNVARA Advocaat Michael Ruperti daagt de staat voor de rechter; hij stelt dat de Nederlandse overheid zich meer moet inspannen om zijn cliënten, die direct gevaar lopen, zo snel mogelijk uit Afghanistan te halen. Dewaa, bekend van haar dagboek op NU.nl, vreest voor haar familie daar. * Morgen verschijnt 'Jij mag alles zijn' van Griet Op de Beeck, haar eerste boek dat ook voor kinderen interessant is. * Zondag gaat 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' van start. Daarom spelen wij 'De Grote Khalid & Sophie Heel Holland Bakt Nog Een Keer Quiz'. Met André van Duin, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden én fanatieke fans.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

De gasten in Khalid & Sophie van donderdag 2 september:

  • Morgen verschijnt Jij mag alles zijn van Griet Op de Beeck, haar eerste boek dat ook voor kinderen interessant is. Een verhaal over ouders en kinderen, voor ouders en kinderen. Een must voor iedereen die nog eens in het hoofd van een negenjarige wil wonen.
  • Advocaat Michael Ruperti daagt de staat voor de rechter; hij stelt dat de overheid zich meer moet inspannen om zijn cliënten, die direct gevaar lopen, uit Afghanistan te halen. Dewaa, bekend van haar online dagboek, vreest voor haar familie.
  • Zondag gaat Heel Holland Bakt Nog Een Keer van start. Daarom vanavond De Grote Khalid & Sophie Heel Holland Bakt Nog Een Keer Quiz. Met Janny van der Heijden, André van Duin, Robèrt van Beckhoven én fanatieke fans.
Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws