<em>Khalid & Sophie</em>: Sander de Kramer, Erben Wennemars over marathon Rotterdam gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Sander de Kramer, Erben Wennemars over marathon Rotterdam gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-10-25 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid &amp; Sophie Seizoen 1 - Aflevering 41 van 50 - BNNVARA We blikken vooruit naar de klimaattop in Glasgow. Met aan tafel Aoife Fleming (23), Dennis Jansen (23), Pieter Lossie (19), Aniek Moonen (23) en Rosalinde Leijdekker (15). * Het afgelopen weekend vond de jubileumeditie van de Rotterdamse Marathon plaats, waarin Rotterdam het Europees record terug kreeg. Te gast: Sander de Kramer, Erben Wennemars, Pim Bijl en Abdelkader Benali. * In 2018 verloor Frits Spits zijn grote liefde. Hij vond troost in de alltime classic West Side Story. * Muziek: Maartje Rammeloo en Jan-Willem Schaafsma doen een vertolking van Maria en Tony. Dat doen ze met het Dutch String Collective.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten 25 oktober aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie.

  • We blikken vooruit naar de klimaattop in Glasgow. Met aan tafel VN-jongerenvertegenwoordigers Aoife Fleming (23) en Dennis Jansen (23), klimaatspijbelaar Pieter Lossie (19), voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging Aniek Moonen (23). En Rosalinde Leijdekker (15), zij was vanmiddag nog op bezoek bij Rutte om te praten over het klimaat.
  • Het afgelopen weekend vond de jubileumeditie van de Rotterdamse Marathon plaats, waarin Rotterdam het Europees record terug kreeg! Sander de Kramer, Erben Wennemars en Pim Bijl waren erbij, Abdelkader Benali brengt een ode aan winnaar Bashir Abdi.
  • In 2018 verloor Frits Spits zijn grote liefde. In de zoektocht naar iets dat hem kon helpen omhoog te kruipen uit het diep donker dal waar hij in was beland, vond hij troost in de alltime classic ‘West Side Story’.
  • En we luisteren naar muziek: waarbij Maartje Rammeloo en Jan-Willem Schaafsma een vertolking doen van Maria en Tony. Dat doen ze met het Dutch String Collective.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws