Khalid & Sophie: <em>Brigitte Kaandorp & Jenny Arean</em> gaan samen op de planken gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Brigitte Kaandorp & Jenny Arean gaan samen op de planken gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2021-10-27 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid &amp; Sophie Seizoen 1 - Aflevering 43 van 50 - BNNVARA Het uit huis plaatsen van 1115 kinderen duidt niet alleen op een Toeslagenaffaire, maar mogelijk ook op een Jeugdzorgaffaire. Advocaten Richard Korver en Ingrid Vledder luiden de noodklok. Wilma vertelt hoe haar kind uit huis werd geplaatst. * Actrice Georgina Verbaan maakte een serie waarin ze zich afvraagt wat voor leven er allemaal boven ons afspeelt. Gijs Rademaker deed een peiling over buitenaards leven. * De koningin van het cabaret en de keizerin van de chansons zijn terug: Met bij elkaar opgeteld 100 jaar aan ervaring op de planken gaan Brigitte Kaandorp en Jenny Arean samen de theaters in. Wij krijgen een voorproefje, kijken dus.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie

Onderwerpen van woensdag 27 oktober

  • Het uit huis plaatsen van 1.115 kinderen duidt niet alleen op een Toeslagenaffaire, maar mogelijk ook op een Jeugdzorgaffaire. Advocaten Richard Korver en Ingrid Vledder luiden de noodklok.Gedupeerde Wilma vertelt hoe haar kind uit huis werd geplaatst.

  • Actrice Georgina Verbaan maakte een serie waarin ze zich afvraagt wat voor leven er allemaal boven ons afspeelt. Journalist en opiniepeiler Gijs Rademaker deed een peiling over buitenaards leven en schuift ook aan.

  • En de koningin van het cabaret en de keizerin van de chansons zijn terug: met bij elkaar opgeteld 100 jaar aan ervaring op de planken gaan Brigitte Kaandorp en Jenny Arean samen de theaters in. Wij krijgen een voorproefje, kijken dus!

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's


Khalid & Sophie TV-Nieuws