Khalid & Sophie: o.a. Nynke de Jong over de Franse verkiezingen gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: o.a. Nynke de Jong over de Franse verkiezingen gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-04-11 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid & Sophie: o.a. Nynke de Jong over de Franse verkiezingen Seizoen 2 - Aflevering 16 van 63 - BNNVARA Presentator Hila Noorzai en programmamaker Sander de Kramer zijn het duo van dienst. We flitsen met hen door het nieuws van de dag. * Omdat de eerste ronde van de Franse verkiezingen erop zit, nemen de podcastmakers van Alle Geschiedenis Ooit Nynke de Jong, Thom Aalmoes en Arco Gnocchi ons mee in de wereld van Franse machthebbers. * Een historische exit in Wie is de Mol: de Belgische Mol kon het niet meer aan en stapte zelf uit het spel. We bespreken dit met de Mol Renée Fokker (2021) en de Belgische Mol Gilles van Bouwel (2016).
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kassem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 11 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

  • Presentator Hila Noorzai en programmamaker Sander de Kramer zijn vandaag het duo van dienst. We flitsen met hen door het nieuws van de dag.

  • Officieren van justitie Gabrielle Hoppenbrouwers en Janine Kramer over de strafmaat bij zedenzaken, aangifte bereidheid en frustraties bij het OM.

  • Omdat de eerste ronde van de Franse verkiezingen erop zit, nemen de podcastmakers van 'Alle Geschiedenis Ooit' Nynke de Jong, Thom Aalmoes en Arco Gnocchi ons mee in de wereld van Franse machthebbers.

  • Een historische exit in Wie is de Mol: de Belgische Mol kon het niet meer aan en stapte zelf uit het spel. We bespreken dit met de Mol Renée Fokker (2021) en de Belgische Mol Gilles van Bouwel (2016).

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's


Khalid & Sophie TV-Nieuws