Khalid & Sophie: <em>Stefano Keizers</em> over de NPO 3-talentenshow <em>Ik ga stuk</em> gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Stefano Keizers over de NPO 3-talentenshow Ik ga stuk gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-08-31 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid &amp; Sophie: <em>Stefano Keizers</em> over de NPO 3-talentenshow <em>Ik ga stuk</em> Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie. Lees verder onder de video.:[article:videos](ids:"479641" title:"") Vandaag flitsen we door het nieuws met ons duo van dienst Wouter Bouwman en Wouke van Scherrenburg. De koopkracht van de Nederlanders gaat flink achteruit, o.a. door de hogere energierekeningen. En dat terwijl de winter voor de deur staat. Vanavond schuift Sander Heijne aan om het over deze crisis te hebben.Merel van Vroonhoven had 20 jaar lang allerlei bestuursfuncties met topsalaris. 3 jaar terug gooide ze het roer om en werd basisschooljuf. Hier schrijft ze columns over, die inmiddels tot boek zijn gebundeld. Vanavond schuift ze bij Sophie aan. In de nieuwe komische talentenjacht Ik Ga Stuk strijdt nieuw cabarettalent om de eerste plek. De jury Soundos El Ahmadi, Thomas van Luyn, Stefano Keizers en Jörgen Tjon A Fong vertellen over hun eerste ervaringen op het podium. We sluiten de avond af met een muzikaal optreden van de Portugese zanger Salvador Sobral.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video.
:[article:videos](ids:"479641" title:"")

  • Vandaag flitsen we door het nieuws met ons duo van dienst Wouter Bouwman en Wouke van Scherrenburg.

  • De koopkracht van de Nederlanders gaat flink achteruit, o.a. door de hogere energierekeningen. En dat terwijl de winter voor de deur staat. Vanavond schuift Sander Heijne aan om het over deze crisis te hebben.
    Merel van Vroonhoven had 20 jaar lang allerlei bestuursfuncties met topsalaris. 3 jaar terug gooide ze het roer om en werd basisschooljuf. Hier schrijft ze columns over, die inmiddels tot boek zijn gebundeld. Vanavond schuift ze bij Sophie aan.

  • In de nieuwe komische talentenjacht Ik Ga Stuk strijdt nieuw cabarettalent om de eerste plek. De jury Soundos El Ahmadi, Thomas van Luyn, Stefano Keizers en Jörgen Tjon A Fong vertellen over hun eerste ervaringen op het podium.

  • We sluiten de avond af met een muzikaal optreden van de Portugese zanger Salvador Sobral.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws