Khalid & Sophie: alles over de geluidsopnames van Sywert van Lienden gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: alles over de geluidsopnames van Sywert van Lienden gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-09-14 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 14 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

  • Vanavond praten we over het nieuws van de dag met Suse van Kleef en Olcay Gulsen. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Uit geluidsopnames blijkt dat Sywert van Lienden al veel eerder het plan had om miljonair te worden met de mondkapjesdeal. Met politiek verslaggever Rik Rutten hebben we het hier vanavond over.

  • Een emotionele dag in de rechtbank in Maastricht, waar de man die verdacht wordt van het ombrengen van de 9-jarige Gino heeft bekend. L1-journalist Arthur Hubers was vandaag bij de zitting en doet vanavond verslag.

  • Moleculen vind je overal. Chemici Ben Feringa en Anouk Lubbe komen ons vanavond vertellen over de alomtegenwoordigheid van deze superkleine - maar onmisbare - bouwsteentjes.

  • We sluiten de avond af met muziek van OG3NE. Zij zingen een nummer dat ze ook tijdens hun Nederlandstalige tournee ‘Samen uit, samen thuis’ gaan spelen. Ook vertellen ze over hun tournee.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws