Khalid & Sophie: Marcel van Roosmalen over manipulatie bij de NS Publieksprijs gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Marcel van Roosmalen over manipulatie bij de NS Publieksprijs gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-10-26 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

Khalid & Sophie: Marcel van Roosmalen over manipulatie bij de NS Publieksprijs Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid. We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Wouke van Scherrenburg en Tom Kleijn. De verkiezingen van de NS Publieksprijs zijn stilgelegd, het stemproces is op grote schaal gemanipuleerd. Aan tafel Marcel van Roosmalen, hij hoopte te winnen met zijn boek ‘Totaal’. De maand oktober is bijna voorbij, dus geeft schrijver Philip Huff opnieuw leesadvies aan iemand die dat volgens hem het meest nodig heeft. Maria Callas, de grandioze operazangeres, is nog altijd razend populair. Angelina Jolie gaat haar spelen in een nieuwe film en Marina Abramović brengt haar volgende week ten tonele in Carré.Jet Berkhout vertelt ons over de operadiva. We sluiten de avond muzikaal af met een prachtige uitvoering van ‘Ebben?..Ne andrò lontana’ door Aria-kandidaat Sílvia Sequeira.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 26 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Wouke van Scherrenburg en Tom Kleijn.

  • De verkiezingen van de NS Publieksprijs zijn stilgelegd, het stemproces is op grote schaal gemanipuleerd. Aan tafel Marcel van Roosmalen, hij hoopte te winnen met zijn boek ‘Totaal’.

  • De maand oktober is bijna voorbij, dus geeft schrijver Philip Huff opnieuw leesadvies aan iemand die dat volgens hem het meest nodig heeft.

  • Maria Callas, de grandioze operazangeres, is nog altijd razend populair. Angelina Jolie gaat haar spelen in een nieuwe film en Marina Abramović brengt haar volgende week ten tonele in Carré.Jet Berkhout vertelt ons over de operadiva.

  • We sluiten de avond muzikaal af met een prachtige uitvoering van ‘Ebben?..Ne andrò lontana’ door Aria-kandidaat Sílvia Sequeira.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws