Dinsdag in <em>Khalid & Sophie</em>: het nieuws van de dag met <em>Frank van der Lende</em> en <em>Roos Moggré</em> gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Khalid & Sophie: het nieuws van de dag met Frank van der Lende en Roos Moggré gemist?
Nieuws

NPO 1
2023-01-10 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 10 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 10 januari

  • Vandaag vormen Frank van der Lende en Roos Moggré ons duo van dienst. We nemen met hen het nieuws van de dag door.

  • In de Rotterdamse haven is afgelopen jaar minder cocaïne aangetroffen. Een kleine overwinning in de ‘war on drugs’? Hoofd van de Zeehavenpolitie Jan Janse en officier van justitie Hugo Hillenaar schuiven bij ons aan.

  • Ramsey Nasr is schrijver, dichter, acteur én verzamelaar. Van cd’s tot opgezette dieren en van telescopen tot fossielen, in zijn nieuwe serie ‘Dr. Nasrs Wunderkammer’ komt het allemaal voorbij. Vanavond laat hij ons vast een paar topstukken uit zijn collectie zien.

  • Patrick Roest heeft dit weekend de 10 kilometer van zijn leven gereden en sleepte daarmee ternauwernood de Europese titel schaatsen allround binnen. We vieren de overwinning met hem!

  • It giet oan... Niet op het ijs maar op de planken. Tijdens de musical ‘De Tocht’ komt het gevoel van de Elfstedentocht een beetje dichterbij. Te gast zijn de bedenker van dit festijn Madelène van Beuzekom, de voorzitter van de Friese Elfsteden Wiebe Wieling en Henk Angenent, de laatste mannelijke winnaar van de tocht der tochten.

  • New Music Tuesday! Iedere week geven we ruim baan aan nieuw muzikaal talent. Met vanavond: Elephant!

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws