Maandag in <em>Khalid & Sophie</em>: <em>Peter Pannekoek</em> over succesvol roasten gemist? | Gids.tv

Maandag in Khalid & Sophie: Peter Pannekoek over succesvol roasten gemist?
Nieuws

NPO 1
2023-01-16 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 16 januari. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 16 januari

  • Het nieuws van de dag nemen we door met Olcay Gulsen en Erik Dijkstra.

  • Vanavond is ‘The Roast of Famke Louise’ te zien. Onder andere Peter Pannekoek gaat de uitdaging aan om Famke op een humoristische wijze met de grond gelijk te maken. Bij ons geeft hij een college succesvol roasten!

  • De opkomst van ‘ChatGPT’ vormt een grote nieuwe uitdaging voor het onderwijs. Het online programma maakt in een handomdraai plagiaatvrije, goedgespelde teksten. We praten erover met docenten én leerlingen.

  • Geld, roem en zorgeloosheid, dat is vaak hoe topsport wordt getypeerd. Maar de prestatiedruk en de harde wereld zorgt juist ook voor mentale problemen bij spelers. Oud-profvoetballers Gianni Zuiverloon en Edson Braafheid gaan in hun podcast ‘Building Bridges’ in gesprek met andere topsporters over de keerzijde deze wereld. Zij zijn vanavond samen met oud-collega Michel Vorm te gast.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws