Dinsdag bij <em>Khalid & Sophie</em>: <em>Huib Modderkolk</em> over mogelijke cyberaanvallen gemist? | Gids.tv

Dinsdag bij Khalid & Sophie: Huib Modderkolk over mogelijke cyberaanvallen gemist?
Nieuws

NPO 1
2023-01-31 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Dit zijn de gasten die dinsdag langskomen bij Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie - dinsdag 31 januari

  • Het duo van dienst is Frank van der Lende en Roos Abelman. Met hen wordt het nieuws van de dag besproken.

  • Het pro-Russische Killnet heeft de website van het ziekenhuis in Maastricht plat gelegd. Eerder deze week was Groningen ook al aan de beurt. Moet we ons zorgen maken over deze cyberaanvallen? Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk vertelt er alles over.

  • Voor het eerst in zijn carrière heeft Anish Giri het schaaktoernooi in Wijk aan Zee gewonnen! Zelfs de beste schaker ter wereld moest er aan geloven. Giri en eerdere winnaar Jorden van Foreest zijn te gast.

  • Aan het eind van elke maand komt schrijver Philip Huff bij ons langs met leesadvies voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit keer heeft hij een speciale gast meegenomen: cabaretier Jeroen Woe.

  • Bakkers klaar, bakken maar! Zondag hoor je deze woorden voor de laatste keer in de seizoensfinale van het 10e seizoen van Heel Holland Bakt.Rutger, Anna en Enzo wonnen eerdere seizoenen en vieren het jubileum met ons!

  • Nieuwe muziek op dinsdag! Elke week geven we ruim baan aan leuke releases. Vanavond laat Sef zijn single ‘Land Dat Niet Bestaat’ aan ons horen

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws