Maandag in <em>Khalid & Sophie</em>: <em>Antoinette Rijpma-de Jong</em> over haar overwinning op de 1500 meter gemist? | Gids.tv

Maandag in Khalid & Sophie: Antoinette Rijpma-de Jong over haar overwinning op de 1500 meter gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-06 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Maandag neemt Sophie het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van maandag 6 maart.

Lees verder onder de video's
:[article:videos](ids:"545654,545319,545314" title:"")

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 6 maart

  • Splinter Chabot en Renée Fokker vormen het duo van dienst. Ze nemen het nieuws van de dag door.

  • We bespreken de eindsprint tot de verkiezingen van 15 maart met Wouke van Scherrenburg en Bas Heijne.

  • In een uitzinnig Thialf werd Antoinette Rijpma-de Jong dit weekend eindelijk wereldkampioen op haar favoriete afstand, de 1500 meter. We vieren vanavond haar overwinning.

  • Deze maand is het twintig jaar geleden dat de Amerikanen en de Britten de oorlog in Irak begonnen.Tom Kleijn deed er jarenlang verslag van en is nu voor een nieuwe reportageserie teruggegaan.

  • Een kersvers wereldrecord: de familie Beers komt in het Guinness Book of Records als het oudste gezin ter wereld. De dertien broers en zussen zijn bij elkaar opgeteld 1101 jaar oud. Ze schuiven allemaal aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws