Maandag in Khalid & Sophie: Kelly de Vries heeft nieuws over een cold case gemist? | Gids.tv

Maandag in Khalid & Sophie: Kelly de Vries heeft nieuws over een cold case gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-20 19:05:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Maandag neemt Sophie het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van maandag 20 maart.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 20 maart

  • Vanavond heeft Sophie het volgende duo van dienst aan haar zijde: Renée Fokker en Ajouad El-Miloudi. We bespreken met hen het nieuws van de dag.

  • Het is op dit moment geen straf om Feyenoord-supporter te zijn: ze beleven een droomseizoen. Gisteren wonnen ze voor het eerst in achttien jaar in de Arena van Ajax. De Rotterdammers strijden ook nog voor de Beker én de Europa League.

  • Peter R. de Vries heeft zich met vele moordzaken beziggehouden. Een paar maanden voor zijn overlijden haalde hij een dossier uit het archief, zijn dochter Kelly de Vries heeft de cold case opgepakt en heeft nieuws.

  • Verontrustend klimaatnieuws vandaag. Het VN-klimaatpanel IPCC meldt ons dat we geen tijd meer te verliezen hebben. Het wordt bijna onmogelijk om de opwarming van de aarde tot 1,5 graad te beperken. We bespreken het rapport met meteorologe Helga van Leur.

  • To be or not to be’. Shakespeare fan of niet: deze zin uit Hamlet is je vast niet onbekend. Het was altijd de droom van Abdelkader Benali om een eigen bewerking van dit meesterwerk te maken. Die droom is nu bewaarheid. Vanavond schuift hij aan.

  • Een vrolijk animatieteam, aerobics in het zwembad en een all-you-can-eat buffet. In de nieuwe film ‘All Inclusive’ komt alles wat je van deze titel verwacht voorbij. Hoofdrolspelers Jennifer Hoffman en Tibor Lukács zijn te gast.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws