Woensdag in Khalid & Sophie: 'Taarten van Abel' stopt na 20 jaar gemist? | Gids.tv

Woensdag in Khalid & Sophie: 'Taarten van Abel' stopt na 20 jaar gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-29 19:03:00
Actueel

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Woensdag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van woensdag 29 maart.

De gasten in Khalid & Sophie - woensdag 29 maart

Vanavond heeft Khalid het volgende duo van dienst aan zijn zijde: Olcay Gulsen en Wouke van Scherrenburg. We bespreken met hen het nieuws van de dag.

  • Het Kabinet schiet leerlingen uit arme gezinnen te hulp. Vanaf maandag stelt het Ministerie van Onderwijs 100 miljoen euro aan voedselbonnen en schoolontbijtjes beschikbaar.Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, was vanochtend bij de lancering van het programma.

  • Siemon de Jong stopt na twintig jaar met het kinderprogramma ‘Taarten van Abel’. In elke aflevering ging hij bij een kind langs om samen een taart te bakken voor een speciaal iemand. Vanavond blikt hij met oud-deelnemers terug op hun mooie en aangrijpende gesprekken.

  • Lies, Joke en hun advocaat Liesbeth Zegveld vertelden vorige week bij ons aan tafel over de misstanden bij kloosterorde de Goede Herder. Vandaag bepaalde de rechtbank dat ze geen schadevergoeding krijgen voor de dwangarbeid die ze moesten verrichten.

  • Na veertien maanden publiceerde producent ITV vandaag eindelijk de resultaten van hun onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. We bespreken de gevolgen van het rapport met Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws