Khalid & Sophie: Mia Nicolai en Dion Cooper treden live op gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Mia Nicolai en Dion Cooper treden live op gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-28 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Deze talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten.Het is de laatste uitzending van dit seizoen en de dag van Sophie.

Vrijdagavond in Khalid & Sophie:

  • Vandaag heeft Sophie Dolf Jansen en Nynke de Jong aan haar zijde als duo van dienst. We nemen met hen het nieuws van de dag door.

  • Met onze favoriete enthousiasteling Mitchel Viljeer praten we na over de drukbezochte Koningsdag in Rotterdam. Na het bezoek van de koning was het zijn taak om als teamleider stadsreiniging 010 weer netjes te krijgen.

  • De 'hel op aarde' wordt het genoemd: Bachmoet, de stad in Oekraïne waar al maanden de hevigste strijd woedt. De inwoners hebben de stad verlaten, journalisten mogen er niet meer komen. Maar verslaggever Jan Hunin ging er wel naartoe. Hij vertelt over zijn reis.

  • Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen Khalid & Sophie. We geven het stokje door aan Nadia Moussaid, die komende maandag aftrapt met haar nieuwe programma Nadia. Khalid neemt alvast een kijkje in haar studio.

  • Mia Nicolai en Dion Cooper zingen vanavond voor het eerst live op tv hun Songfestival-nummer Burning Daylight. Samen met Duncan Laurence blikken ze terug op een heftige maand en vooruit op hun vertrek naar Liverpool komend weekend.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws