Muziek: Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show gemist? | Gids.tv

Muziek: Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show gemist?
Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show

NPO 3
2019-11-09 19:25:00

Uitzending van Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show gemist?

Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show gemist? Bekijk hier de hele uitzending Muzikale show van Kinderen voor Kinderen, vanuit Rotterdam Ahoy. . Het populaire kinderkoor bestaat veertig jaar en dat is de reden dat de tv-opnames van de grote liveconcerten dit jaar in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Een extra groot feestelijk spektakel. De kijkers worden verrast met mooie medleys, interviews en gastoptredens van bekende artiesten.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show
Tip

Uitzending van Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show gemist? Verslag van de show van Kinderen voor Kinderen in Rotterdam Ahoy.

Reizen
Het populaire kinderkoor bestaat 40 jaar en daarom is er een extra groot feestelijk spektakel. 'Reis mee!' is de titel van de nieuwe cd en het thema reizen komt dan ook terug in de show.

Klassiekers
Naast de titelsong is er zowel veel aandacht voor alle nieuwe liedjes als voor de oude klassiekers, zoals Wakker met een wijsje, Meidengroep en natuurlijk Op een onbewoond eiland.

Jubileum
De show staat dit jaar helemaal in het teken van het jubileum van Kinderen voor Kinderen. Kijkers worden verrast met mooie medleys, interviews en gastoptredens van bekende artiesten.

Bekijk deze aflevering van Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show hier terug.