Docu: King Bibi gemist? | Gids.tv

Docu: King Bibi gemist?
Documentaire

Canvas
donderdag 12 september 21:20 uur
Tip

Uitzending van King Bibi gemist? Documentaire over Benjamin 'Bibi' Netanyahu, de langstzittende premier in de geschiedenis van Israël.

Langstzittende premier
Benjamin Netanyahu is de langstzittende premier van Israël en veel kans dat hij er nog een paar jaar bijdoet. Omdat de regeringsvorming in het voorjaar niet liep zoals verhoopt, moeten de Israëliërs op 17 september 2019 opnieuw naar de stembus.

Trump
Twintig jaar voor Donald Trump had Benjamin Netanyahu het al door. Een gespannen relatie met de media en directe communicatie met je publiek, daar sla je politieke munt uit.

Modern politicus
Op basis van zeldzaam archiefmateriaal én een gedegen cursus 'spreken in het openbaar' schetst 'King Bibi' een portret van een modern soort politicus, berekend en gefocust. Voor de een de redder van het vaderland, voor de ander een cynische machtswellusteling.

Bekijk deze aflevering van King Bibi hier terug.

Tags: media, portret, documentaire, politicus, geschiedenis, zeldzaam, stembus, benjamin netanyahu, communicatie, voorjaar, netanyahu, redder, relatie, gespannen, Donald Trump, premier, publiek, cursus, sla, canvas, modern

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV