Nieuw: Ladies Night gemist? | Gids.tv

Nieuw: Ladies Night gemist?
Ladies Night

NET 5
woensdag 16 oktober 21:30 uur

Uitzending van Ladies Night gemist?

Eerste uitzending Ladies Night gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow van Merel Westrik, Ladies Night, elke woensdag om 21:30 uur te zien op Net5. Bekende vrouwenMet een aantal met bekende vrouwen bespreekt Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven. De programmamakers beloven eerlijke, persoonlijke gesprekken en actuele gasten. Gasten eerste uitzendingIn de eerste uitzending ontvangt Merel onder andere visagiste Nikkie de Jager, die bekend is van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Ze komt praten over onder meer haar deelname aan Wie is de Mol? 2019 en haar huwelijksaanzoek. Andere gasten vanavond zijn journalisten Stella Bergsma en Fidan Ekiz. Ook Linda de Mol schuift vanavond aan, om onder meer te vertellen over de recente rechtszaken over de tv-programma's Oh wat een Jaar en Weet ik veel?!. Door haar overstap naar Talpa heeft ze deze programma's achter moeten laten bij RTL en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Vaste gastenBij de vaste groep gasten behoren onder anderen Linda de Mol, journaliste Fidan Ekiz, zangeres Roxeanne Hazes, presentatrice en ondernemer Olcay Gulsen en investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal. DiscussiesMerel Westrik, die overkwam van het RTL Nieuws, leidt in haar eerste tv-programma bij Net5 de pittige discussies. Ook is er ruimte voor ontroerende verhalen. Ladies Night is een mix van intimiteit, actualiteit en entertainment Linda de Mol over nieuwe talkshow Merel Westrik: "We maken het voor vrouwen" Bekijk deze video » Nieuwe beelden van Merel Westrik als Ladies Night-presentatrice Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Ladies Night
Tip, Actueel

Uitzending van Ladies Night gemist? Vanaf vanavond is de nieuwe talkshow van Merel Westrik, Ladies Night, elke woensdag om 21:30 uur te zien op Net5.

Bekende vrouwen
Met een aantal met bekende vrouwen bespreekt Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven. De programmamakers beloven eerlijke, persoonlijke gesprekken en actuele gasten.

Gasten eerste uitzending
In de eerste uitzending ontvangt Merel onder andere visagiste Nikkie de Jager, die bekend is van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Ze komt praten over onder meer haar deelname aan Wie is de Mol? 2019 en haar huwelijksaanzoek. Andere gasten vanavond zijn journalisten Stella Bergsma en Fidan Ekiz. Ook Linda de Mol schuift vanavond aan, om onder meer te vertellen over de recente rechtszaken over de tv-programma's Oh wat een Jaar en Weet ik veel?!. Door haar overstap naar Talpa heeft ze deze programma's achter moeten laten bij RTL en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Vaste gasten
Bij de vaste groep gasten behoren onder anderen Linda de Mol, journaliste Fidan Ekiz, zangeres Roxeanne Hazes, presentatrice en ondernemer Olcay Gulsen en investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal.

Discussies
Merel Westrik, die overkwam van het RTL Nieuws, leidt in haar eerste tv-programma bij Net5 de pittige discussies. Ook is er ruimte voor ontroerende verhalen. Ladies Night is een mix van intimiteit, actualiteit en entertainment

Bekijk deze aflevering van Ladies Night hier terug.

Tags: vrouwen, uitzending, media, kleren, presentatrice, zangeres, social media, talpa, wie is de mol?, journaliste, ondernemer, tv-programma, entertainment, dagelijks leven, deelname, linda de mol, jager, huwelijksaanzoek, investeerder, net5, rtl, roxeanne hazes, nieuws, annemarie van gaal, fidan ekiz, merel westrik, eerste uitzending, rechtszaken, oh wat een jaar, olcay gulsen, rtl nieuws, youtube-kanaal, aflevering 1, koude, weet ik veel, de mol, nikkie de jager, nikkietutorials, talkshow, seizoen, hazes

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV