Last Days gemist? | Gids.tv

Last Days gemist?
Last Days

NPO 2
zondag 23 juni 20:20 uur

Uitzending van Last days gemist?

Last Days Documentairereeks over wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld ouder te worden en te sterven. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Accra, Ghana. In Ghana is een begrafenis de 'place to be'. Elk weekend schuimen de Ghanezen begrafenissen af, op zoek naar het beste feestje. Begrafenissen zijn hier uitgegroeid tot grote spektakels, waar heel veel geld aan wordt uitgegeven. Ook Lieve trekt van de ene naar de andere begrafenis, en probeert te achterhalen waarom de Ghanezen elkaar willen overtreffen met de grootste begrafenis.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Last days

Uitzending van Last Days gemist? Documentairereeks over wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld ouder te worden en te sterven. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Accra, Ghana.

In Ghana is een begrafenis de 'place to be'. Elk weekend schuimen de Ghanezen begrafenissen af, op zoek naar het beste feestje. Begrafenissen zijn hier uitgegroeid tot grote spektakels, waar heel veel geld aan wordt uitgegeven. Ook Lieve trekt van de ene naar de andere begrafenis, en probeert te achterhalen waarom de Ghanezen elkaar willen overtreffen met de grootste begrafenis. Bekijk deze aflevering van Last Days hier terug.

Tags: begrafenis, ghana, feestje, weekend, geld, begrafenissen, accra, aflevering 4, seizoen

Last days NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV