Docu: Life Of Earth From Space gemist? | Gids.tv

Docu: Life Of Earth From Space gemist?
Life Of Earth From Space

Discovery Channel
zaterdag 20 juli 21:00 uur
Tip

Uitzending van Life Of Earth From Space gemist? Al sinds het bestaan van de mensheid, houden we ons bezig met die ene vraag: hoe zijn wij ooit ontstaan? De tweedelige documentaire Life of Earth From Space, vanavond tussen 21:00 en 23:00 te zien, schijnt een prachtig licht op dit eeuwenoude mysterie met nieuwe bewijzen.

Drones en animaties
Het doet dat door de aarde vanuit de lucht te bekijken – op spectaculaire wijze met gyro-stabiliserende drones en hoogwaardige CGI-animaties – en als onderdeel van het totale universum.

Stollende steenrots
Het is een epische reis door de tijd die 4,5 miljard jaar geleden begon, toen de aarde gevormd werd. Hoe kon er op deze enorme stollende steenrots ooit vloeibaar water komen, een atmosfeer en uiteindelijk leven dat leidde tot het ontstaan van de mensheid?

Cruciale momenten
Aan de hand van enkele cruciale momenten in de lange geschiedenis van de aarde laat de documentaire zien welke doorbraken en toevalligheden daarvoor nodig waren.

Bekijk deze aflevering van Life Of Earth From Space hier terug.

Tags: planeet, documentaire, atmosfeer, geschiedenis, mysterie, aarde, miljard, space, earth, water, kaarten, life, reis, universum

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.