Docu: Louis Theroux - Selling Sex gemist? | Gids.tv

Docu: Louis Theroux - Selling Sex gemist?
Louis Theroux: Selling Sex

NPO 3
2020-02-14 20:30:00

Uitzending van Louis Theroux: Selling Sex gemist?

Docu Louis Theroux: Selling Sex gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire waarin reportagemaker Louis Theroux kennismaakt met vrouwen die op legale wijze seksuele diensten verlenen. . De vrouwen in kwestie verdienen tot honderden euro's per uur. In plaats van te tippelen op straat of klanten te ontvangen in illegale bordelen verkopen ze seks vanuit hun eigen woningen en hotelkamers. Door foto's te delen, reservaties te maken en potentiële cliënten na te checken gaan ze bovendien ook veiliger te werk dan sommige illegale werkwijzes. Terwijl Louis de mannen en vrouwen ontmoet die deelnemen aan deze nieuwe seksuele economie zoekt hij uit of het verkopen van seks ooit een 'gezonde' manier kan zijn om geld te verdienen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Louis Theroux: Selling Sex
Tip

Uitzending van Louis Theroux: Selling Sex gemist? Reportagemaker Louis Theroux praat in het Verenigd Koninkrijk met vrouwen die legaal betaalde seksuele diensten verlenen. Hij wil weten of het verkopen van seks ooit een gezonde manier kan zijn om geld te verdienen.

Uitwisseling
Theroux ziet hoe ze internet gebruiken om foto's te delen, boekingen te doen en potentiële klanten te benaderen. Zo wordt uitwisseling gemakkelijker en, volgens sommigen, veiliger dan op de illegale alternatieve manier.

Keuze
De meeste mensen geloven nog steeds dat betaalde seks een vorm van uitbuiting is en daarom schadelijk is. Maar er zijn ook mensen vinden dat het ook een keuze kan zijn die je sterk maakt.

Bekijk deze aflevering van Louis Theroux: Selling Sex hier terug.


Louis Theroux: Selling Sex TV-Nieuws