Terug: Louis Theroux - Surviving America's Most Hated Family gemist? | Gids.tv

Terug: Louis Theroux - Surviving America's Most Hated Family gemist?
Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family

Canvas
dinsdag 10 september 21:20 uur
Tip

Uitzending van Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family gemist? De bekroonde filmmaker Louis Theroux keert terug naar de extreem controversiële Westboro Baptist Church. Hij wil namelijk weten welk effect de dood van stichter en boegbeeld predikant Fred Phelps heeft gehad op de leden en de ex-leden.

Haatgroeperingen
Dertien jaar na zijn eerste ontmoeting met één van de meest beruchte haatgroeperingen in de VS, wil Louis zich opnieuw onderdompelen in de bizarre en akelige wereld van Westboro. Hij wil weten wat er gebeurt met een groep die grotendeels uit één grote familie bestaat, als de patriarch overlijdt.

Ontsnappen
Louis ontdekt dat Phelps' doctrine van de goddelijke haat niet enkel een schaduw heeft geworpen over de volgers van de kerk, maar ook op de mensen die zijn weten te ontsnappen uit de machtige greep van Westboro.

Bekijk deze aflevering van Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family hier terug.

Tags: predikant, filmmaker, documentaire, kerk, extreem, westboro baptist church, ontmoeting, america, schaduw, family, patriarch, kansas, phelps, dood, familie, louis theroux, canvas

Louis Theroux NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV