M gemist? | Gids.tv

M gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-10-28 19:00:00

Uitzending van M gemist?

M Seizoen 4 - Aflevering 3 van 40 - KRO-NCRV Iconisch campagnelied: 'Bridge over Troubled Water', door Ntjam Rosi en de band Her Majesty. * It's almost time... Nog zes dagen tot de Amerikaanse verkiezingen! Te gast: Madeleijn van den Nieuwenhuizen en Tom Kleijn. We bellen met Twan Huys. * Jaimy (21) viel op bij First Dates: Hij runt samen met zijn ouders een gezinshuis. * Zijn de maatregelen nu wel of niet verlengd? We bespreken het coronadebat met Sven Kockelmann en Guus Valk. * 'Galileo, Galileo' Bohemian Rhapsody is 45 jaar oud! Een kleine bezetting van Het Nederlands Blazers Ensemble speelt Bohemian Rhapsody.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Actueel

Uitzending van M gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

It’s almost time… Nog zes dagen tot de Amerikaanse verkiezingen!
We staan aan de vooravond van misschien wel de belangrijkste verkiezingen uit de Amerikaanse geschiedenis. De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op, dus tijd om alle feiten op een rij te krijgen. Dat doen we vanavond met oud-Amerika correspondent Tom Kleijn en rechtshistoricus en Amerika-kenner Madeleijn van den Nieuwenhuizen. En natuurlijk bellen we met Twan Huys, die op het moment in New York is om de verkiezingen te verslaan.

Iconisch campagnelied: 'Bridge over Troubled Water', door Ntjam Rosi
De campagnes van presidentskandidaten: dat is nogal een happening. En daar hoort natuurlijk muziek bij, of beter gezegd een lijflied. De komende uitzendingen laten we die campagnenummers horen van verschillende presidenten uit de Amerikaanse geschiedenis. Vanavond de beurt aan Ntjam Rosie, zij zingt onder begeleiding van onze tijdelijke huisband Her Majesty ‘Bridge over Troubled Water’. Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier