M: Nick Schilder, Tex de Wit en meer gemist? | Gids.tv

M: Nick Schilder, Tex de Wit en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-11-19 19:00:00

Uitzending van M gemist?

M: Nick Schilder, Tex de Wit en meer Onderwerpen van deze uitzending Een duik in de schaakwereld met 'The Queen's Gambit'De serie 'The Queens Gambit' werd zowel binnen als buiten de schaakwereld lyrisch ontvangen. Nooit eerder zag schaken er zo spannend uit… Maar waarom trekt deze sport mensen aan? En hoe voelt het voor schaakliefhebbers om te zien dat hun sport nu zo breed gewaardeerd wordt? We vragen het aan ambassadeur van de schaaksport Nick Schilder, schaakmeester Tex de Wit en schaakgrootmeesters Anish Giri en Bianca de Jong-Muhren! Helpen breakup songs bij een gebroken hart?Gelukkig verliefd of getrouwd? Het beste gevoel ooit! Maar een stukgelopen relatie? Het slechtste gevoel ooit... (of niet natuurlijk) Maar wat doe je dan? We gaan het hebben over hartezeer met Roel van Velzen, die met bekende vrienden een podcastserie maakt over relatiebreuken. Ook Xander de Buisonjé en Domien Verschuuren zijn van de partij. Én treden Roel en Xander op met het nummer: 'Tot jij mijn liefde voelt'... Sta jij straks als eerste in de rij om het vaccin te halen?Een aanzienlijk deel van de bevolking twijfelt om zich te laten vaccineren, meldt I&O research. Maar ondertussen gaan in Den Haag geluiden op over een vaccinatieplicht. De Gezondheidsraad sprak zich vandaag uit over de inzet van het aankomende vaccin. We bespreken dit straks met columnist Kustaw Bessems, econoom Marieke Blom en politiek duider Guus Valk.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Een duik in de schaakwereld met 'The Queen's Gambit'
De serie 'The Queens Gambit' werd zowel binnen als buiten de schaakwereld lyrisch ontvangen. Nooit eerder zag schaken er zo spannend uit… Maar waarom trekt deze sport mensen aan? En hoe voelt het voor schaakliefhebbers om te zien dat hun sport nu zo breed gewaardeerd wordt? We vragen het aan ambassadeur van de schaaksport Nick Schilder, schaakmeester Tex de Wit en schaakgrootmeesters Anish Giri en Bianca de Jong-Muhren!

Helpen breakup songs bij een gebroken hart?
Gelukkig verliefd of getrouwd? Het beste gevoel ooit! Maar een stukgelopen relatie? Het slechtste gevoel ooit... (of niet natuurlijk) Maar wat doe je dan? We gaan het hebben over hartezeer met Roel van Velzen, die met bekende vrienden een podcastserie maakt over relatiebreuken. Ook Xander de Buisonjé en Domien Verschuuren zijn van de partij. Én treden Roel en Xander op met het nummer: 'Tot jij mijn liefde voelt'...

Sta jij straks als eerste in de rij om het vaccin te halen?
Een aanzienlijk deel van de bevolking twijfelt om zich te laten vaccineren, meldt I&O research. Maar ondertussen gaan in Den Haag geluiden op over een vaccinatieplicht. De Gezondheidsraad sprak zich vandaag uit over de inzet van het aankomende vaccin. We bespreken dit straks met columnist Kustaw Bessems, econoom Marieke Blom en politiek duider Guus Valk. Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws