M: Arnold Vanderlyde, Kaj Gorgels en meer gemist? | Gids.tv

M: Arnold Vanderlyde, Kaj Gorgels en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2020-11-26 19:00:00

Uitzending van M gemist?

M Seizoen 4 - Aflevering 24 van 40 - KRO-NCRV Pak de popcorn erbij: Mike Tyson keert terug in de ring! Het is nu al een legendarische wedstrijd: de 54-jarige Mike Tyson tegen de 51-jarige Roy Jones Jr. 'Iron Mike'. We bespreken het met oud-bokser Arnold Vanderlyde en Tyson-liefhebbers presentator Kaj Gorgels en schrijver Alex Boogers. * Roman de la Rose: een verhaal over hoofse liefde. We gaan vanavond samen met hoogleraar Herman Pleij terug in de tijd. * The Dutch String Collective speelt een soundtrack voor Mike Tyson
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Pak de popcorn erbij: Mike Tyson keert terug in de ring!
Het is nu al een legendarische wedstrijd: de 54-jarige Mike Tyson tegen de 51-jarige Roy Jones Jr. 'Iron Mike'. Na 15 gevechtsloze jaren maakt hij zijn rentree in de boksring. Is hij met zijn 54 lentes op deze wereld nog steeds onoverwinnelijk? We bespreken het met oud-bokser Arnold Vanderlyde en Tyson-liefhebbers presentator Kaj Gorgels en schrijver Alex Boogers.

Roman de la Rose: een verhaal over hoofse liefde
We gaan vanavond samen met hoogleraar Herman Pleij terug in de tijd. In de Hermitage in Amsterdam is op dit moment de grote tentoonstelling: 'Romanovs in de ban van de ridders', over de middeleeuwen te zien. Ridders, jonkvrouwen en harnassen; alles komt aan bod. Maar de 'real deal' is toch echt de 'Roman de la Rose'. De belangrijkste- én meest invloedrijke tekst uit de middeleeuwen. Een verhaal over hoofse liefde en seks!

The Dutch String Collective speelt een soundtrack voor Mike Tyson
Boksen is toch een soort dans, het heeft iets theatraals en filmisch. Daarom hebben we, in voorpret naar het gevecht van aankomende zaterdag, The Dutch String Collective gevraagd om Mike Tyson te voorzien van een soundtrack. Geniet mee van 'de dans van Iron Mike'! Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier