M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer gemist? | Gids.tv

M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-01-25 19:00:00

Uitzending van M gemist?

M: Erik Dijkstra, Thijs Zonneveld en meer Onderwerpen van deze uitzending Tom Dumoulin trapt op de rem''Ik wil het gewoon heel graag heel goed doen voor heel veel mensen'', vertelt Tom Dumoulin (30). Dit weekend maakt hij bekend voorlopig te stoppen met wielrennen. Het is niet zijn lichaam maar de prestatiedruk die te veel werd voor de Giro-winnaar. Het is het voorlopige einde van 'Le papillon de Maastricht'. Vandaag schuiven journalisten en wielerfans Erik Dijkstra en Thijs Zonneveld aan. Een ravage na avondklokrellen, nieuwe 'protesten' op de loerHet is een dag na de rellen in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag. Afgelopen weekend konden we allemaal zien hoe 'demonstranten' zorgden voor vernielingen op verschillende plekken in het land. Ook na negen uur werden de straten niet met rust gelaten. Straks bij M praten we hierover met Jan Struijs; voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, parlementair verslaggever Lamyae Aharouay, hoofdredacteur van Omroep Brabant Renzo Veenstra en eindredacteur bij RTL Nieuws Betty Glas. Wat motiveert de avondklokrelschoppers om de straat op te gaan?Straatmeubilair, ziekenhuisramen en winkels moesten het ontgelden afgelopen weekend. Maar wie zijn deze relschoppers? En wat beweegt hen? Wij praten hierover met schrijver Matthias Declercq, Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma en AD-Hoofdredacteur Hans Nijenhuis.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Tom Dumoulin trapt op de rem
''Ik wil het gewoon heel graag heel goed doen voor heel veel mensen'', vertelt Tom Dumoulin (30). Dit weekend maakt hij bekend voorlopig te stoppen met wielrennen. Het is niet zijn lichaam maar de prestatiedruk die te veel werd voor de Giro-winnaar. Het is het voorlopige einde van 'Le papillon de Maastricht'. Vandaag schuiven journalisten en wielerfans Erik Dijkstra en Thijs Zonneveld aan.

Een ravage na avondklokrellen, nieuwe 'protesten' op de loer
Het is een dag na de rellen in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag. Afgelopen weekend konden we allemaal zien hoe 'demonstranten' zorgden voor vernielingen op verschillende plekken in het land. Ook na negen uur werden de straten niet met rust gelaten. Straks bij M praten we hierover met Jan Struijs; voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, parlementair verslaggever Lamyae Aharouay, hoofdredacteur van Omroep Brabant Renzo Veenstra en eindredacteur bij RTL Nieuws Betty Glas.

Wat motiveert de avondklokrelschoppers om de straat op te gaan?
Straatmeubilair, ziekenhuisramen en winkels moesten het ontgelden afgelopen weekend. Maar wie zijn deze relschoppers? En wat beweegt hen? Wij praten hierover met schrijver Matthias Declercq, Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma en AD-Hoofdredacteur Hans Nijenhuis. Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier