M: Slachteroffers vrouwengeweld vertellen hun verhaal gemist? | Gids.tv

M: Slachteroffers vrouwengeweld vertellen hun verhaal gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief, interviewprogramma/hosted show

NPO 1
2021-11-25 19:04:00

Uitzending van M gemist?

M: Slachteroffers vrouwengeweld vertellen hun verhaal Margriet van der Linden ontvangt elke werkdag gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Talkshow M wijdt vandaag de hele uitzending aan vrouwengeweld. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M. De gasten in M van donderdag 25 november Tijdens de internationale campagne tegen vrouwengeweld wijdt Talkshow M de hele uitzending aan dit groeiende probleem. De pandemie laat een toename van huiselijk geweld zien. Aan tafel zitten slachtoffers, nabestaanden en ervaringsdeskundigen. "We moeten de stilte doorbreken, alert zijn en goed om ons heen kijken", aldus Margriet. Margiet spreekt voor een online interview met Rita (36) die hevig mishandeld werd door haar ex-partner: “We leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden", vertelt Rita over het begin van haar relatie. "Er waren meteen al dingen waar ik een raar gevoel bij kreeg. Het was bijvoorbeeld niet goed dat ik na mijn werkdag nog napraatte met collega's, want ik moest meteen naar huis komen. Ik dacht: 'Dit is zijn normaal, ik kijk gewoon of dat ook voor mij werkt"', vertelt Rita.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist? Margriet van der Linden ontvangt elke werkdag gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Talkshow M wijdt vandaag de hele uitzending aan vrouwengeweld. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 25 november

  • Tijdens de internationale campagne tegen vrouwengeweld wijdt Talkshow M de hele uitzending aan dit groeiende probleem. De pandemie laat een toename van huiselijk geweld zien. Aan tafel zitten slachtoffers, nabestaanden en ervaringsdeskundigen. "We moeten de stilte doorbreken, alert zijn en goed om ons heen kijken", aldus Margriet.

  • Margiet spreekt voor een online interview met Rita (36) die hevig mishandeld werd door haar ex-partner: “We leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden", vertelt Rita over het begin van haar relatie. "Er waren meteen al dingen waar ik een raar gevoel bij kreeg. Het was bijvoorbeeld niet goed dat ik na mijn werkdag nog napraatte met collega's, want ik moest meteen naar huis komen. Ik dacht: 'Dit is zijn normaal, ik kijk gewoon of dat ook voor mij werkt"', vertelt Rita.

Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws