M: Bram Vermeulen over zijn programma <em>Frontlinie</em> gemist? | Gids.tv

M: Bram Vermeulen over zijn programma Frontlinie gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief, interviewprogramma/hosted show

NPO 1
2022-01-27 19:04:00

Uitzending van M gemist?

M: Bram Vermeulen over zijn programma <em>Frontlinie</em> Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M. De gasten in M van donderdag 27 januari In het tv-programma Frontlinie toont journalist Bram Vermeulen thema’s die vaak onderbelicht zijn én tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden zijn met ons leven. Twintig jaar lang was Vermeulen correspondent, met name in Zuid-Afrika. Begin dit jaar besloot hij terug te keren naar Nederland om zich volledig te kunnen richten op zijn tv-programma ‘Frontlinie’. Hij schuift aan en vertelt waarom hij dit programma zo graag wil maken.  Met haar 31 jaar is Lieke Marsman de jongste Dichter des Vaderlands tot nu toe. Voor de poëzieweek 2022, met het thema natuur, maakte ze een vrije vertaling van het Engelse nummer ‘The Lost Words’. Ze is ongeneeslijk ziek, in haar werk combineert ze dan ook vaker het thema natuur met de dood. Marsmans versie ‘Verloren Woorden’ wordt gezongen door zangeres Janne Schra. :[broadcast:videos](ids:"410498,408395" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist? Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 27 januari

  • In het tv-programma Frontlinie toont journalist Bram Vermeulen thema’s die vaak onderbelicht zijn én tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden zijn met ons leven. Twintig jaar lang was Vermeulen correspondent, met name in Zuid-Afrika. Begin dit jaar besloot hij terug te keren naar Nederland om zich volledig te kunnen richten op zijn tv-programma ‘Frontlinie’. Hij schuift aan en vertelt waarom hij dit programma zo graag wil maken. 

  • Met haar 31 jaar is Lieke Marsman de jongste Dichter des Vaderlands tot nu toe. Voor de poëzieweek 2022, met het thema natuur, maakte ze een vrije vertaling van het Engelse nummer ‘The Lost Words’. Ze is ongeneeslijk ziek, in haar werk combineert ze dan ook vaker het thema natuur met de dood. Marsmans versie ‘Verloren Woorden’ wordt gezongen door zangeres Janne Schra.

Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's

M TV-Nieuws