M: Femke Halsema over <em>No Blame, but Change</em> gemist? | Gids.tv

M: Femke Halsema over No Blame, but Change gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief, interviewprogramma/hosted show

NPO 1
2022-01-28 19:04:00
Actueel

Uitzending van M gemist? Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

  • Zaterdag 29 januari vindt de manifestatie 'No Blame, but Change' plaats om aandacht te vragen voor seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag. Organisator Mandy Sleijpen was op 27 januari te gast en dat maakte veel los, ze kreeg veel reacties. Voor haar manifestatie krijgt ze veel steun, onder andere van burgemeester Femke Halsema. Te gast zijn: Mandy Sleijpen, burgemeester Femke Halsema, Funx-dj Ouassima Tajmout en spreker op het manifest Fatma Genç.

  • Tijdens zijn correspondentschap in Zuid-Korea stuit Jeroen Visser op een gestrande onderzeeër. Noord-Koreaanse spionnen moeten zich door een noodlottig ongeval op Zuid-Koreaanse bodem begeven. Ze worden achtervolgd door 40.000 soldaten, een bloedige klopjacht waarbij één iemand het overleefd. Visser ging op zoek naar die ene spion. Hij schreef het boek 'Noord-Korea zegt nooit sorry'.

  • De Africa Cup is in volle gang en dit weekend staan de kwartfinales voor de deur. Aanstaande zondag speelt Marokko tegen titelfavoriet Egypte. Zal Marokko deze titelfavoriet weten te verslaan? We blikken vooruit met voetballer Soufiane Touzani, sportjournalist Anouar Amrani en keeper van Marokko onder de twintig Ahmed Azmi.

Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's

M TV-Nieuws