M: Amare Den Haag en het Concertgebouw organiseren een benefietconcert ten bate van de inwoners van Oekraïne. gemist? | Gids.tv

M: Amare Den Haag en het Concertgebouw organiseren een benefietconcert ten bate van de inwoners van Oekraïne. gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief, interviewprogramma/hosted show

NPO 1
2022-03-01 19:05:00

Uitzending van M gemist?

M: Amare Den Haag en het Concertgebouw organiseren een benefietconcert ten bate van de inwoners van Oekraïne. Seizoen 6 - Aflevering 62 van 75 - KRO-NCRV Wat zijn de laatste ontwikkelingen in Oekraïne? We bespreken de laatste ontwikkelingen met oud-ambassadeur in Rusland en Oekraïne Ron Keller en kolonel Han Bouwmeester. * Wie zijn de oligarchen en de leden van geheime dienst KGB? Eric Smit, hoofdredacteur van Follow the Money, en oud-Ruslandcorrespondent Jelle Brandt Corstius praten ons bij. * Schuilen voor de oorlog. We spreken met Ira Koval, Denys Kratt (via een liveverbinding) en Tanya Holovlyova. * Muziek verbindt. De Oekraïense pianiste Anna Fedorova en de Russische celliste Maya Fridman treden samen op en laten zien dat hun muziek grenzen en verschillen overstijgt.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van M gemist? Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond (1 maart) de gasten zijn bij M.

  • Cellist Maya Fridman werd geboren in Moskou, pianist Anna Fedorova in Kyiv. De oorlog drijft hen niet uit elkaar, integendeel. Samen treden ze op in M en laten zien dat hun muziek grenzen en verschillen overstijgt. Aanstaande zondag organiseren theater Amare Den Haag en het Concertgebouw in Amsterdam een benefietconcert ten bate van de inwoners van Oekraïne.

  • Denys Kratt, een jongen die Margriet een paar jaar geleden leerde kennen in Nederland, zit momenteel vast in Lviv. Hoe is de situatie daar? Via een liveverbinding leggen we contact met hem. Voor Tanya Holovlyova en Ira Koval, die beiden familie hebben wonen in Oekraïne, zijn het slopende dagen. In de uitzending vertellen ze hoe het gaat met hun geliefden.

Bekijk deze aflevering van M hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van M

M video's


M TV-Nieuws