Finale: Married at First Sight gemist? | Gids.tv

Finale: Married at First Sight gemist?
Married At First Sight

RTL 4
zondag 9 juni 20:09 uur

Uitzending van Married at First Sight gemist?

Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de ontknoping van Married At First Sight, het programma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht. De finale van het experiment is begonnen. De stellen zullen aan de experts vertellen wat hun eindbeslissing is: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden? Joost en Milly gaan er nog een weekendje tussenuit. Peter en Paul gaan bij elkaar op bezoek en ontdekken elkaars wereld. Ronald en Monique zien elkaar voor het eerst weer sinds ze van de huwelijksreis zijn teruggekeerd. Voor de experts is het spannend: hoe succesvol zijn zij dit jaar geweest en kan het slagingspercentage van 25% van andere seizoenen dit jaar overtroffen worden? Married At First Sight: Ronald wil scheiden van Monique Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Married at First Sight
Tip

Uitzending van Married At First Sight gemist? Vanavond is de ontknoping van Married At First Sight, het programma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht.

De finale van het experiment is begonnen. De stellen zullen aan de experts vertellen wat hun eindbeslissing is: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Joost en Milly gaan er nog een weekendje tussenuit. Peter en Paul gaan bij elkaar op bezoek en ontdekken elkaars wereld. Ronald en Monique zien elkaar voor het eerst weer sinds ze van de huwelijksreis zijn teruggekeerd.

Voor de experts is het spannend: hoe succesvol zijn zij dit jaar geweest en kan het slagingspercentage van 25% van andere seizoenen dit jaar overtroffen worden?

Bekijk deze aflevering van Married At First Sight hier terug.

Tags: finale, scheiden, experiment, succesvol, show, realityshow, reality, ontknoping, spannend, aflevering 10, seizoen

Married at First Sight NIEUWS & VIDEOS