Special: Eerbetoon aan Martine Bijl gemist? | Gids.tv

Special: Eerbetoon aan Martine Bijl gemist?
Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent

NPO 1
vrijdag 7 juni 20:40 uur

Uitzending van Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent gemist?

Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze speciale uitzending is een groot eerbetoon aan de overleden Martine Bijl. Afgelopen maandag werd bekend dat de presentatrice, actrice en zangeres op 71-jarige leeftijd is overleden aan de complicaties van haar hersenbloeding in 2015. In de uitzending wordt met intimi, collega's en vrienden teruggekeken op Bijls leven. Bijzondere fragmenten en gebeurtenissen zullen de revue passeren. Omroep MAX-directeur Jan Slagter: "We willen haar talent, haar veelzijdigheid en haar vriendschap in beeld brengen. En we willen tonen wat een groot gemis haar overlijden is voor heel veel mensen." Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd Bekijk deze video » Vrienden Martine Bijl reageren op haar overlijden Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent
Tip

Uitzending van Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent gemist? Deze speciale uitzending is een groot eerbetoon aan de overleden Martine Bijl. Afgelopen maandag werd bekend dat de presentatrice, actrice en zangeres op 71-jarige leeftijd is overleden aan de complicaties van haar hersenbloeding in 2015.

In de uitzending wordt met intimi, collega's en vrienden teruggekeken op Bijls leven. Bijzondere fragmenten en gebeurtenissen zullen de revue passeren.

Omroep MAX-directeur Jan Slagter: "We willen haar talent, haar veelzijdigheid en haar vriendschap in beeld brengen. En we willen tonen wat een groot gemis haar overlijden is voor heel veel mensen."

Bekijk deze aflevering van Martine Bijl: Eerbetoon aan een groot en geestig talent hier terug.

Tags: talent, uitzending, eerbetoon, presentatrice, zangeres, omroep, actrice, vriendschap, fragmenten, overlijden, collega, bijl, special, jan slagter, omroep max, overleden, magazine, martine bijl, leeftijd, Hersenbloeding

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV