MAX Masterclass gemist? | Gids.tv

MAX Masterclass gemist?
MAX Masterclass

NPO 1
2019-07-09 21:25:00

Uitzending van MAX Masterclass gemist?

MAX Masterclass Wetenschappelijk magazine met colleges van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over de hersenen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Taal. Professor Scherder laat zien welke delen in de hersenen een belangrijke rol spelen bij taalbegrip en taalproductie. Ook laat hij zien welk effect schade aan de hersenen op deze taalgebieden heeft. Wat gebeurt er in de hersenen van iemand met afasie? Welke gebieden zijn betrokken bij gebarentaal? En hoe ziet het brein eruit van iemand die wel vijf talen spreekt?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Herhaling

Uitzending van MAX Masterclass gemist? Wetenschappelijk magazine met colleges van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over de hersenen. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Taal.

Professor Scherder laat zien welke delen in de hersenen een belangrijke rol spelen bij taalbegrip en taalproductie. Ook laat hij zien welk effect schade aan de hersenen op deze taalgebieden heeft. Wat gebeurt er in de hersenen van iemand met afasie? Welke gebieden zijn betrokken bij gebarentaal? En hoe ziet het brein eruit van iemand die wel vijf talen spreekt? Bekijk deze aflevering van MAX Masterclass hier terug.


MAX Masterclass video's


MAX Masterclass TV-Nieuws