MAX vakantieman gemist? | Gids.tv

MAX vakantieman gemist?
MAX vakantieman

NPO 1
2019-07-01 20:35:00

Uitzending van MAX vakantieman gemist?

MAX vakantieman Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 5 van 11 . Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Een student wil voor zijn opleiding naar Sri Lanka om daar met olifanten te werken. Maar kort voordat hij vertrekt wordt Sri Lanka getroffen door heftige aanslagen. Zijn opleiding besluit dat de stage niet meer door mag gaan. Maar de student heeft zijn reis geboekt via een klein bedrijf dat studenten helpt aan stages en geen garantieregeling heeft voor dergelijke gevallen. Niet iedereen is dol op verre reizen. Deze week zoeken we in de rubriek 'Groeten uit Holland' een paar koppels op die op een steenworp van hun eigen huis vakantie vieren. Welke voordelen heeft dat?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van MAX vakantieman gemist? Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 5 van 11 .

Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Een student wil voor zijn opleiding naar Sri Lanka om daar met olifanten te werken. Maar kort voordat hij vertrekt wordt Sri Lanka getroffen door heftige aanslagen. Zijn opleiding besluit dat de stage niet meer door mag gaan. Maar de student heeft zijn reis geboekt via een klein bedrijf dat studenten helpt aan stages en geen garantieregeling heeft voor dergelijke gevallen. Niet iedereen is dol op verre reizen. Deze week zoeken we in de rubriek 'Groeten uit Holland' een paar koppels op die op een steenworp van hun eigen huis vakantie vieren. Welke voordelen heeft dat? Bekijk deze aflevering van MAX vakantieman hier terug.


MAX vakantieman video's


MAX vakantieman TV-Nieuws