MAX vakantieman gemist? | Gids.tv

MAX vakantieman gemist?
MAX vakantieman

NPO 1
2019-07-08 20:35:00

Uitzending van MAX vakantieman gemist?

MAX vakantieman Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 6 van 11 . Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Een ongeluk op vakantie kan grote gevolgen hebben, daar weten ook de twee families die we spreken alles van. De MAX Mystery Guest is onderweg naar het zuiden en inspecteert een stopplaats in Luxemburg. Jenny Buijtels praat u bij over de voorbereiding voor uw dier op vakantie. Verslaggever Koen is voor de rubriek 'De Landkaart' aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Uitzending van MAX vakantieman gemist? Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 6 van 11 .

Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Een ongeluk op vakantie kan grote gevolgen hebben, daar weten ook de twee families die we spreken alles van. De MAX Mystery Guest is onderweg naar het zuiden en inspecteert een stopplaats in Luxemburg. Jenny Buijtels praat u bij over de voorbereiding voor uw dier op vakantie. Verslaggever Koen is voor de rubriek 'De Landkaart' aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten. Bekijk deze aflevering van MAX vakantieman hier terug.


MAX vakantieman video's


MAX vakantieman TV-Nieuws