Slot: MAX vakantieman gemist? | Gids.tv

Slot: MAX vakantieman gemist?
MAX vakantieman

NPO 1
2019-08-12 20:35:00

Uitzending van MAX vakantieman gemist?

Slot: MAX vakantieman Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 11 van 11 . Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online een vliegticket kopen is tegenwoordig zo gepiept, en dan is een (typ)foutje snel gemaakt. Maar daar hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Waarom is een wijziging zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? We leggen het voor aan Gerard Spierenburg van de Consumentenbond. Het zoemt, verstoort de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar wist u dat de mug ook het dodelijkste dier op aarde is en dat er steeds meer exotische muggen onze kant op komen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van MAX vakantieman gemist? Vanavond is de laatste aflevering van MAX Vakantieman, waarin Sybrand Niessen op zoek gaat naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland.

Gevaren van de zee
Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt?

Online vliegticket
Online een vliegticket kopen is tegenwoordig zo gepiept, en dan is een (typ)foutje snel gemaakt. Maar daar hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Waarom is een wijziging zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? We leggen het voor aan Gerard Spierenburg van de Consumentenbond.

Muggen
Het zoemt, verstoort de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar wist u dat de mug ook het dodelijkste dier op aarde is en dat er steeds meer exotische muggen onze kant op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt schuift aan in de studio.

Kurhaus
De Mystery Guest slaapt deze week een nachtje in het Kurhaus in Scheveningen en verslaggever Koen Bugter is met de landkaart op Kreta.

Bekijk deze aflevering van MAX vakantieman hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Vakantieman

MAX vakantieman video's


MAX vakantieman TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen