Slot: MAX vakantieman gemist? | Gids.tv

Slot: MAX vakantieman gemist?
MAX vakantieman

NPO 1
maandag 12 augustus 20:35 uur

Uitzending van MAX Vakantieman gemist?

MAX vakantieman Vanavond is de laatste aflevering van MAX Vakantieman, waarin Sybrand Niessen op zoek gaat naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. Gevaren van de zeeStrandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt? Online vliegticketOnline een vliegticket kopen is tegenwoordig zo gepiept, en dan is een (typ)foutje snel gemaakt. Maar daar hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Waarom is een wijziging zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? We leggen het voor aan Gerard Spierenburg van de Consumentenbond. MuggenHet zoemt, verstoort de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar wist u dat de mug ook het dodelijkste dier op aarde is en dat er steeds meer exotische muggen onze kant op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt schuift aan in de studio. KurhausDe Mystery Guest slaapt deze week een nachtje in het Kurhaus in Scheveningen en verslaggever Koen Bugter is met de landkaart op Kreta. Vakantieman-kaart is terug: toeristen geen idee waar Nederland ligt Bekijk deze video » MAX Vakantieman gemist? Weten de Amsterdamse toeristen waar ze zijn? Bekijk deze video » MAX Vakantieman: Bizarre dashcambeelden rijgedrag valetparkingbedrijf Schiphol Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van MAX Vakantieman
Tip

Uitzending van MAX vakantieman gemist? Vanavond is de laatste aflevering van MAX Vakantieman, waarin Sybrand Niessen op zoek gaat naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland.

Gevaren van de zee
Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt?

Online vliegticket
Online een vliegticket kopen is tegenwoordig zo gepiept, en dan is een (typ)foutje snel gemaakt. Maar daar hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Waarom is een wijziging zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? We leggen het voor aan Gerard Spierenburg van de Consumentenbond.

Muggen
Het zoemt, verstoort de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar wist u dat de mug ook het dodelijkste dier op aarde is en dat er steeds meer exotische muggen onze kant op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt schuift aan in de studio.

Kurhaus
De Mystery Guest slaapt deze week een nachtje in het Kurhaus in Scheveningen en verslaggever Koen Bugter is met de landkaart op Kreta.

Bekijk deze aflevering van MAX vakantieman hier terug.

Tags: veiligheid, buitenland, consumentenbond, verstoort, kreta, koen, scheveningen, vakantiegangers, foutje, vliegticket, luchtvaartmaatschappijen, muggen, aarde, verslaggever, kurhaus, slot, online, sybrand niessen, mug, mui, reportage, zee, muien, vakantieman, kopen, jeuk, laatste aflevering, studio, MAX vakantieman

MAX Vakantieman NIEUWS & VIDEOS